Известие

Collapse
No announcement yet.

Копчето на багажника спря да отваря...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Копчето на багажника спря да отваря...

Здравейте,
    понеже не намерих описание на такъв проблем да питам, знае ли някой как може да се поправи. Като го натискам това копче (дето е в жабката) и при бушоните под волана се чува някакво цъкане ама толкоз... ток до машинката на ключалката не ходи (мерих). Та ако някой има идея да сподели...
    Благодаря предварително!
    155@1,6:16v:TS -> ('97) @

Първоначално публикувано от ex0rcist Покажи съобщение
    Здравейте,
    понеже не намерих описание на такъв проблем да питам, знае ли някой как може да се поправи. Като го натискам това копче (дето е в жабката) и при бушоните под волана се чува някакво цъкане ама толкоз... ток до машинката на ключалката не ходи (мерих). Та ако някой има идея да сподели...
    Благодаря предварително!
    колега,на националната сбирка в пловдив си заклю4их клю4оветв в багажника,добре 4е бяха колегите,и на мен така цака6е и толкова,проблемат бил 4е,,,като отвори6 багажника кабелите са сигурно прекаснати,в ляво се намират,,моите ги оголиха и заварзаха отново и си ба4ка

Comment

Здравейте,
      Благодаря предварително!
      ами никой не е писал, защото проблема е винаги в снопа кабели които са в гуменият маншон към капака на багажника и всички го знаем . Там се прекъсват и двата кабела обикновено. Ако релето цъка, значи проблема ти е там отзад в снопа. УСПЕХ!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е аз, що се отнася до самостоятелното отстраняване на повредите, все съм недочул нещо, явно и със тоя сноп е подобен случая
        ... днес ги прегеледах всички и прекъснатите ги запоих ... пак не ще... Освен да е прекъснато нещо по трасето в самия багажник...
        Last edited by ex0rcist; d.m.y г., 00:19.

Comment

не тарси другаде там е,гледа6 го здрав ама не е,там е тарси го баце

Comment

Ясно, колеги, благодаря за отговорите!! Утре се заравям пак по кабеляка значи

Comment

Ясно, колеги, благодаря за отговорите!! Утре се заравям пак по кабеляка значи
              като гледам си от софето,ела в неделя на БОЯНА 2,00 4аса на паркинга пред НИМ

Comment

Мерси Митак, ама пътувам за Русе тогава... некоя друга неделя с удоволствие обаче.

Comment

И аз имах подобен проблем с моята 155-ца.Меря няма захранване,а кабела здрав.После премерих към корпус и напрежение имаше.Т.Е. оказа се че само минуса е прекъснт и пуснах един кабел направо към багажника и всичко се оправи.Минусовите кабели са замасени към корпуса заедно в багажника в една обща точка и после видях,че там се бе събрал доста окис,който явно пречи на добрия контакт.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
                  бивша 155 2.0ts
                  бивша 155 1.8ts

Comment

проблема ще ти е в масата
                    Alfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V

Comment

а, това наистина може да е така и при мене щото докато ми я изпъваха милата, бая време седя укостена на дъжда... чак имам конденз по разни неща в жабката...

Comment

Мерси Митак, ама пътувам за Русе тогава... некоя друга неделя с удоволствие обаче.
                        ОК 6ТЕ ТЕ 4акаме

Comment

Краен резултат - обобщение:
                          1. Прекъснати кабели, и то не само на моторчето на ключалката (сега даже ми свети и рег-номера);
                          2. Изгорял бушон на реле, което намерих по слух, ама не беше трудно (вж. снимките);
                          Отново благодаря на всички ви!!
                          Attached Files

Comment

Колега,
                            разбра ли кои кабели са за ключалката? Какъв цвят? Че и при мен излезе същия проблем.
                            Релето цъка багажника не се отваря.
                            155 2.0 16v - ex
                            GTV 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Odin Покажи съобщение
                              Колега,
                              разбра ли кои кабели са за ключалката? Какъв цвят? Че и при мен излезе същия проблем.
                              Релето цъка багажника не се отваря.
                              Цветовете ако не се лъжа бяха черен и син, но наи сигурното е че това са най-дебелите кабели които отиват там, по това ще ги познаеш
                              92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                              95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                              90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                              00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Working...
                              X